Cellencomplex “De Sluis”

Op de benedenverdieping vindt u de gang met de 11 voormalige cellen. Dit cellenblok werd door de gevangenen “De Sluis” genoemd. In de gevangeniscellen van het bajeshotel bent u ondanks de wat beperkte ruimte voorzien van het normale comfort dat u mag verwachten van een hotelkamer. De cellen zijn voorzien van een nieuwe “natte” cel met een douche, wasbak en toilet. De ruimte hiervoor is slim gevonden door de cellen in plaats van 1 op 1 te verbouwen naar 1½ cel. Oftewel, vanuit 3 oude gevangeniscellen zijn 2 moderne cel hotel kamers gecreëerd. De gevangeniscellen, welke volledig zijn gerestaureerd en aangepast aan de wensen van een hotelkamer, geven een gevoel van melancholie.

Room types

Eenpersoonscel

9m2
1
Deze eenpersoonskamer heeft een eigen badkamer met een inloopdouche, een haardroger en gratis toiletartikelen. De kamers op de bovenverdiepingen zijn bereikbaar met de lift. De accommodatie beschikt over 1 bed.

Tweepersoonscel

9m2
2
Deze tweepersoonskamer heeft een eigen badkamer met gratis toiletartikelen, een inloopdouche en een haardroger. De kamers op de bovenverdiepingen zijn bereikbaar met de lift. De accommodatie beschikt over 1 bed.

Luxe cel

20m2
2
Deze tweepersoonskamer is voorzien van een eigen badkamer met een inloopdouche, gratis toiletartikelen en een haardroger. De tweepersoonskamer heeft ook een minibar, een thee- en koffiezetapparaat, een flatscreen-tv en wijn voor de gasten. De accommodatie beschikt over 1 bed.

Tweepersoonskamer losse bedden

12m2
2
Deze tweepersoonskamer met 2 aparte bedden is voorzien van een eigen badkamer met gratis toiletartikelen, een inloopdouche en een haardroger. De tweepersoonskamer met 2 aparte bedden biedt ook verwarming en een flatscreen-tv. In deze unit staan 2 bedden.

Tweepersoonskamer groot bed

12m2
2
Sommige kamers op de eerste verdieping kijken uit op het meer, terwijl andere uitkijken op de binnenplaats. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer en een airco.

Comfortkamer

20m2
2
De comfortkamer heeft een zitgedeelte een grote kledingkast en een minibar

Vierpersoonskamer

38m2
4
De vierpersoonskamer heeft een groot tweepersoonbed en twee losse eenpersoonsbedden. De kamer beschikt over een zithoek en diverse facilieteiten als een koffiezetapparaat.

Familiekamer

20m2
4
Deze kamer bestaat uit 2 aangrenzende kamers op de bovenste verdieping met een panoramisch uitzicht op het meer of de binnentuin.